Zorgverzekering vergelijken 2014

Bespaar tot wel 240 EURO door je zorgverzekering te vergelijken! Vanaf nu kun je overstappen naar een goedkopere zorgverzekering die in 2014 in zal gaan. Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeraars en bereken realtime jouw zorgpremie met eventueel een aanvullende verzekering of verhoogd eigen risico. Collectieve kortingen zijn nog NIET van de prijs afgehaald, dus de uiteindelijke zorgpremie valt mogelijk nog lager uit!

Ook dit jaar zijn de prijsverschillen tussen de zorgverzekeraars weer aannemelijk om minimaal te overwegen om over te stappen. En dan hebben we het nog niet over het extra welkomstcadeau voor nieuwe klanten, zoals 10% korting, 75 euro cashback of andere cadeaus. Maar door in 2014 van zorgverzekering over te stappen kun je ook nog eens honderden euro’s besparen. Met het onderstaande overzicht kun je de goedkoopste zorgverzekering vinden, waarbij je kunt selecteren op premie, aanvullend en klantenbeoordelingen.

Tot en met 1 februari kun je overstappen van zorgverzekering, maar je huidige verzekeraar moet opgezegd zijn voor 1 januari. We adviseren je daarom om voor het nieuwe jaar van verzekeraar over te stappen.

Door: